• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
1069 €
  • Data: 2025-01-11 - 2025-01-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:438

Kitos kelionės datos

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
1119 €
  • Data: 2025-01-25 - 2025-02-01 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Gražūs vandenyno vaizdai, baseinai, derantys prie viešbučio sodo ir baseinas ant stogo – tai tik dalis viešbučio siūlomų pramogų. Viešbutis didžiuojasi vienu iš šiuolaikiškiausių talasoterapijos centrų Europoje, kurio plotas siekia apie 7 tūkst. m², ir „Get in Shape“ baseinu. Puiki vieta patogioms atostogoms su šeima – patogūs kambariai, aktyvios pramogos ir mini klubas. Tai užtikrina gerą poilsį. Viešbutis yra įsikūręs ramioje San Agustino dalyje, vos 2 km nuo Playa del Ingles kurorto centro, kuriame verda gyvenimas ir pramogos. Centras lengvai pasiekiamas nemokamu viešbučio transportu.

VIETA:Atstumas iki San Agustino centro – apie 1 km. Viešbutis yra įsikūręs ant kalvos. Atstumas iki Playa del Ingles – apie 2 km. Atstumas iki restoranų, parduotuvių ir barų – apie 500 m. Atstumas iki Maspalomaso kopų – apie 5 km. Atstumas iki Las Palmas oro uosto – apie 24 km. Nemokamas viešbučio transportas iki Playa del Ingles ir Maspalomaso. Atstumas iki autobusų stotelės – apie 500 m (apie 1,5 Eur iki Playa del Ingles).

PAPLŪDIMYS:San Agustin, nedidelis, tamsus smėlis, nestatus nusileidimas prie jūros. Atstumas iki viešbučio – apie 700 m. Las Burras, nedidelis, viešas, tamsus smėlis, nestatus nusileidimas prie jūros. Atstumas iki viešbučio – apie 600 m. Galima pasiekti taku ir laiptais. Abiejuose paplūdimiuose – mokami skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 14 Eur už komplektą).

VIEŠBUTIS:Keturių žvaigždučių viešbutis pastatytas 1989 m. Kambariai atnaujinti 2007 m. Viešbučio viešos vietos buvo atnaujintos 2012 m. Viešbutyje yra 448 kambariai, pagrindinis pastatas ir žemesnis pastatas su šeimyniniais kambariais, iki 9 aukštų, 3 liftai. Erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas – švediškas stalas, pasaulio virtuvė, kulinariniai pasirodymai, teminiai vakarėliai, kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai. „À la carte“ tipo restoranas „Gorbea“ (mokamas) – padavėjų paslaugos, baskų ir pasaulio virtuvė, vaikiškos kėdutės. Baras vestibiulyje, prie baseino, užkandžių baras sode, „Terraza Chill Out Gorbea“ (mokamas, vyresniems kaip 16 metų svečiams), „lounge“ stiliaus gyvos muzikos baras. Televizijos kampelis. Automobilių stovėjimo aikštelė. Nedidelė parduotuvė. Konferencijų salė (talpina 200 žmonių). Sodas. Nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi). Už papildomą mokestį: interneto punktas (apie 3 Eur/30 min.), seifas, aptarnavimas kambaryje – visą parą, auklė (pagal užsakymą), kirpykla, skalbykla, automobilių nuoma. Viešbutis priima svečius su augintiniais iki 5 kg (apie 40 Eur/sav.). Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis „Visa“, „MasterCard“, „Diners Club“.

KAMBARYS:Standartinis: dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 35 m², elegantiškas ir šiuolaikiškas. Individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas, veidrodis makiažui). Televizorius, telefonas, bevielis internetas. Kavos ir arbatos rinkinys. Už papildomą mokestį: seifas (apie 18 Eur/ sav., užstatas – 5 Eur), mini baras (pildomas pagal pageidavimą). Nemokama lovelė vaikui iki 2 metų užsakius prieš atvykstant. Balkonas arba terasa (staliukas ir kėdės). Vaizdas į jūrą.; Superior: dvivietis kambarys, įrengtas kaip standartinis kambarys. Papildomai yra šlepetės ir chalatas. Nemokamas įėjimas į uždarą baseiną talasoterapijos centre. „Superior“ tipo kambarys – už papildomą mokestį.; Junior suite: dvivietis kambarys, apie 42 m². Miegamasis ir svetainė. Įrengtas kaip standartinis kambarys. „Junior suite“ tipo kambarys – už papildomą mokestį.; Šeimyninis:trivietis (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 44 m². Įrengtas kaip standartinis kambarys su papildoma, atskirta durimis svetaine. Vaizdas į sodą. Šeimyninis kambarys – už papildomą mokestį.

SPORTAS IR PRAMOGOS:2 gėlo vandens baseinai, gylis – 1,4 m, plotas – apie 192 m² ir 100 m², šildomi sezono metu, sekli dalis, gėlas vanduo, apie 20 m², gylis – 0,4 m, baseinas „Chill Out“ terasoje su atskira dalimi nudistams (mokamas, vyresniems kaip 16 metų svečiams), paskutiniame aukšte, gėlas vanduo, apie 75 m². Nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų sode. Prie baseino „Chill Out“ skėčiai ir gultai – mokami (apie 5 Eur/d.), rankšluosčiai už užstatą (apie 10 Eur, už kiekvieną keitimą – apie 1 Eur). Stalo tenisas, smiginis, šaudymas iš lanko. Vaikų žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys, mini klubas (4–12 metų vaikams). Užsiėmimai suaugusiesiems ir vaikams. Už papildomą mokestį: 2 teniso aikštynai (apie 8 Eur/val.) ir teniso įrangos nuoma (apie 3 Eur už teniso raketę). 3 padelio teniso aikštynai, skvošas, biliardas, dviračių nuoma. Atstumas iki 18 duobučių aikštyno „Maspalomas International Golf Course“ – apie 5 km. Atstumas iki 18 duobučių aikštyno „Meloneras Golf“ – apie 7 km.

SPA:Elegantiškas ir šiuolaikiškas talasoterapijos centras, kurio plotas siekia apie 7 tūkst. m² (įėjimas vyresniems kaip 15 metų svečiams. Mokamas įėjimas – apie 20 Eur): 4 baseinai, sūrus vanduo, 35 taškai su hidromasažu, sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, treniruoklių salė, 45 patalpos individualioms procedūroms, hidroterapija, masažai, kūno procedūros su dumblu, šokoladu, vyno terapija. Visos procedūros ir papildoma įranga – mokama.

VISKAS ĮSKAIČIUOTA (už papildomą mokestį):Pusryčiai (7.30–10.30), pietūs (13.00–15.30), vakarienė (18.30–21.30) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Čia taip pat vaišinama užkandžiais tarp pagrindinių valgių. Nealkoholiniai gėrimai ir vietos alkoholiniai gėrimai specialiame bare (10.00–23.00). Būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankę.

KONTAKTAI:+34 928128500, www.gloriapalaceth.com

NEMOKAMAI:

  • Belaidis internetas (Wi-Fi)
  • Mikroautobusas, vežantis į centrą

ref:137

Kitos kelionės datos

Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
1199 €
  • Data: 2025-01-11 - 2025-01-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:1372

Kitos kelionės datos

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Ispanija / Gran Kanarija / Playa De Amadores
1219 €
  • Data: 2025-01-25 - 2025-02-01 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Neabejotini šio viešbučio privalumai – aukšta klasė ir įspūdinga vieta. Jis idealiai tinka romantiškai išvykai. Įkomponuotas į pakrantės uolų masyvą, šis viešbutis pasižymi įdomia, modernia architektūra. Natūraliais akmenimis dekoruoti pastatai idealiai dera su uolų terasomis. Pasakiškais vaizdais į vandenyną ir saulėlydžiais galima gėrėtis iš dailiai suprojektuotų bekraščių baseinų. Viešbučio standartiniai kambariai ir ištaigingi „suite“ tipo kambariai įrengti moderniai, minimalistiškai. Iš jų atsiveria nuostabus vaizdas į jūrą. Viešbutyje yra SPA centras, galintis pasiūlyti daugybę masažų, turintis puikų „thalasso“ baseiną, kurio vanduo turi gydomųjų jūros vandens savybių. 2018 m. viešbučiui buvo suteikta ITAKOS BURĖ už aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę.

VIETA:Viešbutis įsikūręs ant pajūrio uolos, tarp 2 paplūdimių, maždaug už 1 km nuo Puerto Riko centro. Netoliese yra parduotuvių, restoranų ir barų. Atstumas iki Puerto de Mogano – apie 12 km. Atstumas iki Playa del Ingles – apie 21 km. Atstumas iki Las Palmo oro uosto – apie 49 km. Atstumas iki autobusų stotelės – apie 200 m (kaina už važiavimą į Playa del Ingles – apie 4 Eur).

PAPLŪDIMYS:„Puerto Rico Beach“ paplūdimys – viešas, smėlėtas, nestatus nusileidimas prie jūros, maždaug už 300 m nuo viešbučio, nusileidžiama panoraminiu liftu, nueinama pėsčiųjų alėja. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR už komplektą). „Amadores Beach“ paplūdimys – viešas, smėlėtas, nestatus nusileidimas prie jūros, maždaug už 500 m nuo viešbučio, nusileidžiama panoraminiu liftu, nueinama pėsčiųjų alėja. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 Eur už komplektą).

VIEŠBUTIS:Viešbutis – keturių žvaigždučių, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2003 m. Viešbutyje yra 396 kambariai, 2 pastatai skirtinguose lygiuose, 7 aukštai, 8 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, maisto gaminimo demonstravimas (atvira virtuvė), yra kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai. Barai: „Paseo“, užkandinė, fortepijono muzikos baras vestibiulyje, baras prie baseino. Suvenyrų parduotuvė, turgelis, vaistinė, automobilių stovėjimo aikštelė. Konferencijų centras 250 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, belaidis internetas (Wi-Fi) viešbučio teritorijoje. Už papildomą mokestį: interneto prieigos taškas (apie 6 EUR/val.), aptarnavimas kambaryje visą parą, auklė vaikui, kirpykla. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis „Visa“, „MasterCard“, „Diners Club“, „American Express“.

KAMBARYS:Standartinis: dvivietis (galima viena arba dvi papildomos vietos vaikams). Kambario plotas – apie 47 m². Kambarys – modernus ir elegantiškas. Yra individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas). Palydovinė televizija. Telefonas. Belaidis internetas (Wi-Fi). Kavos / arbatos komplektas. Už papildomą mokestį: seifas (apie 2,5 Eur/d.), mini baras. Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. užsakius prieš atvykimą. Balkonas arba terasa (stalelis ir kėdutės). Vaizdas į jūrą.; Superior:įrengtas kaip standartinis kambarys. Papildomai – nemokamas įėjimas kiekvienam žmogui į dengtą baseiną „thalasso“ centre (2 val. per dieną). Aukštesnės klasės („Superior“) kambarys – už priemoką; Suite: dvivietis (galima viena papildoma vieta, tik nuo 18 metų). Kambario plotas – apie 82 m². Kambarys – elegantiškas ir ištaigingas. Yra individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Svetainė ir atskiras miegamasis. Įrengtas kaip standartinis kambarys. Papildomai – chalatai ir šlepetės. Terasa (stalelis ir kėdutės). Vaizdas į jūrą. Papildomai – nemokamas įėjimas kiekvienam žmogui į dengtą baseiną „thalasso“ centre (2 val. per dieną) ir į sauną bei treniruočių salę. „Suite“ tipo kambarys – už papildomą mokestį.

SPORTAS IR PRAMOGOS:2 gėlo vandens baseinai, šildomi sezono metu, kurių kiekvieno plotas – apie 340 m², o gylis – apie 1,4 m. Apie 0,4 m gylio baseinas vaikams. Prie baseinų – nemokami skėčiai ir gultai. Rankšluosčiai – už užstatą (apie 10 Eur, keitimas – 1 Eur). Saulės terasoje atskira zona nudistams. Stalo tenisas. Smiginis. Šaudymas iš lanko. Vaikų žaidimų aikštelė ir kambarys, miniklubas (4–12 metų vaikams). Diskoteka. Amfiteatras. Fortepijono muzikos baras vestibiulyje. Pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams. Už papildomą mokestį: teniso kortas (apie 11 Eur/val., užstatas už raketes ir kamuoliukus – 10 Eur) su apšvietimu (apie 3 Eur/val.), biliardas. Vandens sporto šakos paplūdimyje. „Thalasso“ centras (svečiams nuo 16 metų): dengtas sūraus vandens baseinas, plotas – apie 50 m², gylis – apie 1,4 m, hidromasažai; kūno rengybos centras, sauna, suomiška pirtis, vandens čiurkšlės, masažai, šokolado ir vyno procedūros, manikiūras, pedikiūras – viešbučio svečiams taikoma 10 % nuolaida. Maždaug už 4 km nuo viešbučio – 18 duobučių golfo aikštynas „Tauro Golf“, o maždaug už 7 km – „Salobre Golf“.

VISKAS ĮSKAIČIUOTA (už papildomą mokestį):Pusryčiai (7.30­10.30), pietūs (13.00-15.30), vakarienė (18.30­21.30) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Užkandžiai užkandinėje (10.30-18.00). Nealkoholiniai gėrimai ir vietos alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00–23.30). Būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankę.

KONTAKTAI:+34 928128507, www.gloriapalaceth.com

NEMOKAMAI:

  • Belaidis internetas (Wi-Fi)

ref:140

Kitos kelionės datos

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
1249 €
  • Data: 2024-12-07 - 2024-12-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:1375

Kitos kelionės datos

Abora Catarina by Lopesan Hotels

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
1289 €
  • Data: 2024-12-07 - 2024-12-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:903

Kitos kelionės datos

Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso

Ispanija / Gran Kanarija / Meloneras
1679 €
  • Data: 2025-01-11 - 2025-01-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:1379

Kitos kelionės datos

Lopesan Costa Meloneras Resort and Spa

Ispanija / Gran Kanarija / Meloneras
1709 €
  • Data: 2024-12-07 - 2024-12-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:905

Kitos kelionės datos

Lopesan Baobab Resort

Ispanija / Gran Kanarija / Meloneras
1719 €
  • Data: 2025-01-11 - 2025-01-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.VNO 07:10 -> LPA 11:20
    Grįž: LPA 16:10 -> VNO 23:55
  • Išvykimas: Iš Vilniaus
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:1380

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Žymiausia Kanarų archipelago sala vilioja auksiniais paplūdimiais bei nesibaigiančiomis auksinio smėlio kopomis. Gran Kanarijoje taip pat rasite kalnus su maršrutais pėstiesiems, žalius slėnius su gražiais kaimeliais bei istorijos paminklus. Viskas mažoje saloje vandenyno viduryje. 

Ką aplankyti Gran Kanarijoje?

  • Salos sostinė - Las Palmas​. Tai didžiausias salyno miestas, turintis 370 tūkst. gyventojų, o taip pat - ir didžiausias Ispanijos uostas. Mieste labai daug turistinės paskirties objektų: viešbučių, restoranų, koncertų salių, naktinių klubų ir paplūdimių. Las Palmas gyvenimas prisotintas įvairiausių kultūrinių renginių, čia ištisus metus vyksta daugybė festivalių ir švenčių. 1478 m. įkurtoje sostinėje išlikę viduramžių statiniai, kuriuos galima išvysti senamiestyje, dar vadinamame Vegueta. Būtina aplankyti Gotikos-Neoklasicizmo laikotarpio Katedrą, pastatytą 1497 m., Kanarų muziejų, kurio ekspozicijos atspindi iki ispaniškąjį salų kultūros periodą. Sostinėje Las Palmas driekiasi auksinis paplūdimys Las Kanteras. Tai vienas gražiausių miesto paplūdimių visoje Ispanijoje. Beveik 4 km auksinio smėlio ruožą skiria povandeninis rifas, kuris sulaiko bangų mūšas, tačiau neatskiria paplūdimio nuo atvirųjų vandenų.
     
  • Maspalomas – didžiausias kurortas Gran Kanarijos pietinėje dalyje, tai nacionalinis parkas, todėl čia draudžiamas automobilių eismas. Keliauti galima tik pėsčiomis arba kupranugariais. Kopos yra saugomos kaip gamtos draustinis, čia negalima jokia statyba. Vakariniame kopų pakraštyje stovi švyturys, išsirikiavę prabangūs viešbučiai. Už kopų įrengtas golfo aikštynas, apsuptas vienaaukščių pastatų. Poilsiautojams čia skirta viskas: vandens sportas, ekskursijos, greitojo maisto restoranai. Paplūdimio nuovargį išsklaido kartingai, kupranugarių safari, 2 puikūs atrakcionų parkai: Palmitos Park, kurio atogrąžų soduose skraido egzotiški paukščiai, bei vakarietiškasis Sioux City parkas. Kurortas garsėja ilgais, auksiniais smėlio paplūdimiais, esančiais tarp didžiulių kopų, mėlyno horizonto fone. Kurorte yra apie 500 viešbučių, 100 restoranų, barų, diskotekų, yra didžiausias Kanarų salose vandens parkas Aquasur. Aktyvaus poilsio mėgėjai gali aplankyti įspūdingą atrakcionų parką, užimantį 14000 kv.m plotą Holiday world.
     
  • Playa del Ingleses - didžiausias ir gyviausias kurortas, trikampis žemės plotas, įsirėžęs į auksinio smėlio ruožą. Nuo 1950 m. kurorte iškilo daugiaaukščiai gyvenamieji namai, sujungti kelių labirinto, per 300 restoranų ir 50 diskotekų. Į vakarus nuo Playa del Ingles - nusidriekia pakrantė iki Dunes de Maspalomas. Kurorte yra Palmitos park, garsėjantis egzotiniais augalais ir gyvūnais. Mundo Aborigen parke galima pamatyti pirmykščių žmonių gyvenimą, kurie vadinami Guančiai. Kurorte gausu parduotuvių, kuriose jūs galite įsigyti įvairių suvenyrų, parfumerijos, alkoholinių gėrimų.Taip pat galite aplankyti populiarų pramogų centrą – Yumbo. Sporto mėgėjams siūlomos įvairios sporto šakos: tenisas, skvošas, kartingo trasa. Pramogų ir linksmybių ras kiekvienas Holiday World Fun parke. 
  • San Augustin - toliausiai nutolęs į Rytus ir, palyginus, ramesnis už kitus kurortus. Čia yra keli tamsaus smėlio paplūdimiai, išsidėstę tarp uolų, nutiestos pasivaikščiojimų krantinės. Šio kurorto viešbučiai pasižymi didelėmis teritorijomis ir baseinais. Čia gausu restoranų, prekybos vietų, naktinių klubų, diskotekų. Viešbutyje Melia Tamarindos yra garsus kurorto casino, kuriame yra ir naktinis klubas Dragos Boite. San Augustin – buriuotojų pamėgta vieta, dėl palankaus vėjo ir bangų. 
     
  • Palmitos parkas, įkurtas už 30 km nuo Maspalomas. Tai tikra tropikų oazė. Čia ištisą dieną galima gėrėtis dresuotų papūgų pasirodymais, pasivaikščioti po 200 rūšių kaktusų giraitę, palmių alėjas, stebėti 1500 egzotiškų paukščių, aplankyti nuostabiausių pasaulyje drugelių paviljoną, orchidėjų namus.
     
  • Gran Kanarijos karnavalas. Vasario mėn. kelias savaites Gran Kanarija virsta spalvingu karnavalu. Tai nesibaigianti šventė, kuri buvo įtraukta į Gineso rekordų knygą kaip ilgiausiai besitęsiantis karnavalas pasaulyje. Savo renginių gausa ir kostiumų įvairove jis gali lygiuotis su garsiuoju Rio de Janeiro karnavalu. Kadangi kiekvieno miesto savivaldybė sudaro savą šventės renginių programą, šalies svečiams duodama dar daugiau laisvės ir galimybių per keletą dienų susipažinti su skirtingomis karnavalų rengimo tradicijomis: nuo verdančio sostinės šventės sūkurio iki saikingų provincijos miestelio linksmybių. Didžiausią populiarumą turi sostinės Las Palmas vykstantys karnavaliniai paradai bei konkursai. Čia per šventės kulminaciją pagrindinėje sostinės gatvėje siūloma įvairių egzotiškų gardumynų. Penkias valandas besitęsiančioje eisenoje dalyvauja daugiau kaip 20 000 persirengusių kostiumais karnavalo dalyvių, o po to vyksta karnavalo Karalienės rinkimai.
     
  • Meloneras - šalia Maspalomaso yra naujausia ir patraukliausia salos vieta – Melonero kurortas. Čia įsikūrę patys moderniausi viešbučiai, prabangiausios parduotuvės, stilingiausi barai ir restoranai. Melonero kurorte esantys dideli savitos architektūros viešbučių kompleksai vilioja išskirtine erdve, paslaugų gausa, vandens ir sausumos sporto bei pramogų įvairove tiek saugusiems, tiek vaikams. Šis kurortas nepaliks abejingo nė vieno reiklaus turisto.
     
  • Moganas - žavus žvejų uostas skiriasi nuo šurmulingo Plaja del Ingles paplūdimio kurorto. Krantinėje įsikūrusiame kurorte nerasite aukštesnių nei 3 aukštų statybos pastatų, kurie suformavo tik pėstiesiems skirtą aplinką. Siaurose gatvelėse išsidėstę spalvingi, Viduržemio jūros regionio stilistika pastatyti namai, juos supa mažyčiai, išpuoselėti sodai. Moganas išsiskiria gražiu Atlanto vandenyno kanalu, dėl kurio kurortas vadinamas mažąja Venecija. Kanalai sujungti su romantiškomis promenadomis bei mažais liepteliais. Vakare pasivaikščioti ir pavakarieniauti ar tiesiog stebėti saulėlydį galėsite patrauklioje jachtų prieplaukoje su išpuoselėtais restoranais, stilingomis kavinėmis ir barais. Penktadienio rytais žvejų krantinėje šurmuliuoja didžiulis turgus. Į rytus nuo uosto yra nedidelis, labai gerai prižiūrėtas smėlėtas paplūdimys – ideali vieta poilsiui su vaikais.
     
  • Puerto Rikas - tai vienas populiariausių Gran Kanarijos kurortų, skirtų šeimoms, nepaprastai mėgstamas ir vertinamas saulės, auksinių paplūdimių, įspūdingo kraštovaizdžio ir vandens pramogų mylėtojų. Šis kurortas yra įsikūręs slėnio žiotyse, pietinėje salos pakrantėje. Kadaise buvęs mažas žuvininkystės uostas, šiandien Puerto Rikas yra saulėta atostogų vieta, apsupta nuostabios gamtos. Čia galėsite pasivaikščioti žavinga promenada, kur rasite daugybę restoranų, barų, kavinių, parduotuvių. Jaukus ir gražus paplūdimys driekiasi iškart šalia pagrindinio pėsčiųjų tako ir yra dievinamas dėl minkšto auksinio smėlio, kurį skalauja ramūs vandenys. Puerto Rikas – daugiausia saulės spindulių sulaukiantis kurortas visoje saloje, todėl čia pasipuošite puikiu įdegiu, o vandens sporto mėgėjai galės išbandyti daugybę šio sporto pramogų. Ypač populiarus tarp poilsiautojų, atvykusių su šeimomis, yra netoli Puerto Riko prekybos centro įsikūręs vandens parkas Atlantida, vadinamas barų, parduotuvių, greito maisto bei diskotekų namais. Kurorte savo mėgstama veikla galės užsiimti ir golfo mėgėjai.


Koks oras Gran Kanarijoje?

Sakoma, kad Gran Kanarijoje – amžinas pavasaris, nes žiemą oro temperatūra nenusileidžia žemiau 20°C, vasarą retai viršija 30°C. Vandens temperatūra svyruoja tarp 18°C žiemą ir 22°C vasarą. Vietiniai teigia, kad dėl palankaus vėjo Gran Kanarijoje buriuoti galima kasdien. 

Virtuvė

Nors daugelis Kanarų salų restoranų siūlo įvairių šalių patiekalus, galima rasti ir tik šioms saloms būdingų tradicinių. Kanarų virtuvei būdingi patiekalai iš vietinių produktų: šviežios žuvies, ožkienos, kiaulienos, tropinių vaisių ir daržovių. Vienas svarbiausių ir labiausiai paplitusių patiekalų - garnyras prie mėsos - bulvės su kailinukais (papas arrugadas). Tai švarios su lupenomis sūriame vandenyje virtos bulvės (verdama tol, kol išgaruoja visas vanduo, o bulvės paviršius pasidengia druskos kristalais). Iš žuvų patiekalų išsiskiria gelsvai purpurinės spalvos vieja. Tai ką tik pagauta ir išvirta žuvis. Ji patiekiama su alyvuogių aliejumi ir padažu. Sankocho - virta žuvis, dažniausiai kuri nors iš įvairių jūros ešerių rūšių. Iš mėsos ruošiama įvairūs ragu. Ypač populiarus puchero canario - troškinta jautiena. Puchero - ragu su šafranu, dešra, pupomis, turkiškais žirniais ir bulvėmis. Konecho al salmorecho - ragu iš triušienos su pomidorais.